Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Search found 3 matches

by jasongo
July 23rd, 2014, 9:15 pm
Forum: Older & Obsolete Instruments
Topic: Measuring current at voltage higher than 200mV with 6430
Replies: 1
Views: 9986

Measuring current at voltage higher than 200mV with 6430

I am trying to measure low current less than - amp under 0.7V applied. So I use Keithely 6430 for both sourcing voltage and measuring current. However, it measured ~1 micro amp at 0.3V and ~10micro amp at 0.4V even though two ends of cable is open. . I got ~0.5pA and ~0.3pA for 0.2 and 0.1V, respect...
by jasongo
March 3rd, 2014, 1:57 pm
Forum: Older & Obsolete Instruments
Topic: guard cable connection and ground problem (6430)
Replies: 2
Views: 13452

Re: guard cable connection and ground problem (6430)

Thanks, Dale. I see your point. I am not source any voltage. I am using it as ammeter. So there should not be any voltage difference between Hi and Lo in principle. However, I understand there always exist a little bit of voltage difference. So when I placed the aluminum foil under my device and con...
by jasongo
March 2nd, 2014, 12:08 am
Forum: Older & Obsolete Instruments
Topic: guard cable connection and ground problem (6430)
Replies: 2
Views: 13452

guard cable connection and ground problem (6430)

Hi, I am not quite familiar with 6430 model and I have a couple of questions regarding cable connection and ground. I am using Hi and Lo alligators from the preamp for short circuit current measurement with Ammeter mode. The current level should be 1fA < current < 200fA and my device is inside home ...

Go to advanced search