Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Search found 3 matches

by luxm90
March 30th, 2015, 7:13 am
Forum: Low Current Measurements
Topic: measurement with model 6514
Replies: 3
Views: 16871

Re: measurement with model 6514

I tried but it hasn't worked! The electrometer was repaired in july for an "input overloaded" problem and it was calibrated. do you think it can be a calibration problem?
by luxm90
March 30th, 2015, 6:03 am
Forum: Low Current Measurements
Topic: measurement with model 6514
Replies: 3
Views: 16871

measurement with model 6514

Hi, i'm working with the electrometer 6514. This morning something strange is happened. the instrument reads a current of 1.6 micron Ampere but it isn't connected to any source of voltage or currrent. moreover if i check "voltage" on it, it reads OVERFLOW. how can it is possible? what's wrong? thank...
by luxm90
October 22nd, 2014, 8:21 am
Forum: Keithley DAQ Data Aquisition Products
Topic: Excelinx-2A for Model 6514
Replies: 3
Views: 17581

Re: Excelinx-2A for Model 6514

Hi, i'm using the electrometer 6514 and i bought the software to connect the instrument to a pc. My pc has a 64 bit system and i cn't install he cd-rom on it. The error message is : SETUP.EXE ISN'T A VALID APPLICATION FOR WIN 32".Does anyone know why i have this problem???? Maybe i 'm writing in the...

Go to advanced search