Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Search found 3 matches

by tibusz
November 19th, 2010, 3:49 am
Forum: 2400 Series SourceMeter
Topic: 2410 Wont Measure
Replies: 5
Views: 21980

Re: 2410 Wont Measure

I followed your instruction but the equipment still jump to Cmpl level (in this case 21V) I used 1kom resitor and setup Isrc to 10mA. Then I try to measure the resistance of product and the result is overflow as second photo shows. It is interesting that I try to calibrate the instrument yesterday, ...
by tibusz
November 19th, 2010, 12:44 am
Forum: 2400 Series SourceMeter
Topic: 2410 Wont Measure
Replies: 5
Views: 21980

Re: 2410 Wont Measure

Hi, yes, the On-Off button is turn on when I try to measure. I attached 2 photos with On and Off state. You can see that in this case I try to measure 1.2V and setup the Cmpl to 2V and Isrc to 0A as it is described in user manual (I followed the instruction in manual step by step). When I turn in th...
by tibusz
November 18th, 2010, 1:59 am
Forum: 2400 Series SourceMeter
Topic: 2410 Wont Measure
Replies: 5
Views: 21980

2410 Wont Measure

I have a 2410 source meter that was not used for a long time. When I want to use it again I faced with below problem, while previously it works: The equipment works and all tests pass, but I can not perform any kind of measurement. The instrument shows only the Vsource or Isource value on the Front ...

Go to advanced search