Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Set a sweep pulse measurement with LabView

Models 2601, 2602, 2611, 2612, 2635, 2636
Models 2601A, 2602A, 2611A, 2612A, 2635A, 2636A
Models 2601B, 2602B, 2604B, 2611B, 2612B, 2614B, 2634B, 2635B, 2636B
Post Reply
ChrisBou
Posts: 1
Joined: July 8th, 2020, 1:12 am
Country: Belgium

Set a sweep pulse measurement with LabView

Post by ChrisBou » July 8th, 2020, 1:22 am

Hello,

I want to make a pulse test with the 2612A SMU where a current is applied and we measure a voltage. I tried to do a code but the measurement is wrong and I don't understand why...
I follow exactly how the example given is made but it doesn't work, perhaps I checked the pulse on an oscilloscope and it is fine. The only problem is the voltage measurement that is not correct. The measurement was made on a 15ohm resistor with some pulse current from 0mA to 280mA.
Here is my code for this part:
Image
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image

The code is doing a for loop wich the increment is one value of current (from 0mA to 280mA) and we will do this for the 2 channels.
The second image is the following of the first.

Thanks for your reply

Chris

Post Reply

Return to “2600 Series SourceMeter”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest