Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Temperature Configuration

7001, 7002 and Switch Cards
Post Reply
brent_shen
Posts: 11
Joined: February 25th, 2011, 10:37 am
Country: Canada

Temperature Configuration

Post by brent_shen » May 11th, 2011, 5:48 am

Hi there,

When I typed SENS:FUNC ’TEMP’,(@108) for Module 7708, I got the error message, "Invalid Character". Could you tell me what causes it? Also, this happened when no thermocouple attached to channel 108. Many Thanks.

P.S. Please email it to [email protected]

Sincerely,

Brent Shen

Nathan S
Keithley Applications
Keithley Applications
Posts: 254
Joined: February 28th, 2011, 6:17 am
Country: United States
Contact:

Re: Temperature Configuration

Post by Nathan S » May 11th, 2011, 7:01 am

Brent,

I ran the command over GPIB to my 2750 and did not receive an error.

Which instrument of the 27XX family are you using for this measurement and what connectivity, GPIB, RS-232, Ethernet? Also, could you send me the SCPI commands you use to configure the instrument before this command is sent? Thanks.

brent_shen
Posts: 11
Joined: February 25th, 2011, 10:37 am
Country: Canada

Re: Temperature Configuration

Post by brent_shen » May 11th, 2011, 7:21 am

Hi Nathan,

Thank you for your reply. I found out that the single quotation mark (') around the key word TEMP are replace with a non-text-style single quotation mark when I copy and paste commands from the 2701 user manual. Now problem is solved.

Cheers,

Brent Shen

Post Reply

Return to “7000 Series Switch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest