Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Frame Monitor - IP filter

Post Reply
Manu
Posts: 3
Joined: April 6th, 2011, 9:02 am

Frame Monitor - IP filter

Post by Manu » April 6th, 2011, 9:13 am

Hi,
We have a NSA server (release 3.20).
We have some SDH and Ethernet probes which capture our UTRAN interfaces.
When using the Frame Monitor, we don't find how to configure an IP filter: (= only the IP packets having an IP address x.y.z.u).
We know how to put an ATM filter (= only the ATM cells having a VP.VC=x.y). But we don't find the corresponding filter in IP!

Any help would be appreciated.

thanks a lot,

Manu

Manu
Posts: 3
Joined: April 6th, 2011, 9:02 am

Re: Frame Monitor - IP filter

Post by Manu » April 12th, 2011, 2:05 am

So it seems I'm not the only user who doesn't find how to configure the IP filters on the frame Monitor.

Any idea from Tektronix experts?

Manu

Carl M
Tektronix Applications
Tektronix Applications
Posts: 797
Joined: July 30th, 2008, 4:45 pm
Country: United States

Re: Frame Monitor - IP filter

Post by Carl M » April 26th, 2011, 11:01 am

no one at Tektronix knows anything about Frame Monitors. I think you have us mistaken for http://www.tektronixcommunications.com/
Tektronix Application Engineer

Manu
Posts: 3
Joined: April 6th, 2011, 9:02 am

Re: Frame Monitor - IP filter

Post by Manu » April 27th, 2011, 2:45 am

Sorry for the mistake.
Thanks!

Carl M
Tektronix Applications
Tektronix Applications
Posts: 797
Joined: July 30th, 2008, 4:45 pm
Country: United States

Re: Frame Monitor - IP filter

Post by Carl M » April 29th, 2011, 12:09 pm

not a problem. just trying to get you to the right place.
Tektronix Application Engineer

Post Reply

Return to “Programming Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests