Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

Kithley 6220&2182a Delta setting and connection problem

Post Reply
Heekyung lee
Posts: 1
Joined: November 26th, 2018, 11:16 pm
Country: South Korea

Kithley 6220&2182a Delta setting and connection problem

Post by Heekyung lee » November 27th, 2018, 5:01 am

I am a newbie of labview and instrument.
I want to execute delta mode using KI6220 and KI2182a and want to measure delta meas only connecting two of them(without pc control).


2182a and 6220 is connected by line rs-232 and other one, and I measured Voltage-Current by using multimeter and sured each of them work well, but i guess they have connection or setting problem.
According to manual, after pressing 'configure' -> 'Delta' button, 6220 should be setted as 'delta' and its display should show letters 'delta'
i did synchronization of them, and set language SCPI, Baud 19.2K following manual.
but they didnt work. i don't know what is the problem. someone please help me...

Andrea C
Keithley Applications
Keithley Applications
Posts: 1244
Joined: October 15th, 2010, 10:35 am
Country: United States
Contact:

Re: Kithley 6220&2182a Delta setting and connection problem

Post by Andrea C » December 4th, 2018, 4:56 pm

On 6220, double check the settings for the RS-232.
After you verify them, set the interface back to GPIB.
Press Delta.
Any different?

Post Reply

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests