Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

SignalVu PC License

SignalVu-PC
Post Reply
Fred Gravar
Posts: 1
Joined: August 2nd, 2017, 3:18 am
Country: Belgium

SignalVu PC License

Post by Fred Gravar » August 2nd, 2017, 3:23 am

Hello,

I had to install SignalVu on a new PC.
Licenses code I have don't work anymore.
I tried to contact technical support, but website doesn't work neither.

Any idea on how to proceed to get new licenses ?

Dave W
Tektronix Applications
Tektronix Applications
Posts: 308
Joined: April 26th, 2010, 12:01 pm
Country: United States

Re: SignalVu PC License

Post by Dave W » August 10th, 2017, 11:31 am

This depends on if you had floating or node locked licenses. Node locked licenses are tied to the computer in which they are installed and are non-transferable. Floating licenses can be moved and just need to be checked back into TekAMS and then checked out using the Host ID of the new PC. Contact technical support if you are having issues.

Jenny05
Posts: 1
Joined: December 30th, 2019, 2:00 am
Country: United States

Re: SignalVu PC License

Post by Jenny05 » December 30th, 2019, 2:11 am

I am also trying to install SignalVu in my brand new windows 10 laptop. I have the 64-bit variant. But at the time of installation windows error 0x80248007] is displaying. I have no idea how to fix this kind of error. I can fix this error, I think this is a windows error but licensing error is the error that I can't fix.

Post Reply

Return to “SignalVu-PC”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest