Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

GetAllReadings command fails

Post Reply
iliosporos
Posts: 7
Joined: January 12th, 2012, 6:04 am
Country: Greece

GetAllReadings command fails

Post by iliosporos » May 13th, 2013, 6:05 am

Hello

I'm using 3706 Switch System and 3721 plug in card.

Systems firmware has been updated to 1.41. I'm communicating with the system via lan using c++ code.

I'm having troubles on reading the scanning results with the GetAllReadings command.

Everything is working fine when i'm taking just one measurement with Measure command but when i'm trying to get measurements using the multiplexing card i can't retrieve the scanning results. SAFEARRAY * IKe37XXMeasurementBufferReadingData::GetAllReadings fails resulting -2147192831 error.

There are 2 posts in the forum that are referring to a similar problem
1 http://forum.keithley.com/phpBB3/viewto ... 79c#p26488
2 http://forum.keithley.com/phpBB3/viewto ... 79c#p39987
but not any satisfactory solution to me.

Thanks in advance

Andrea C
Keithley Applications
Keithley Applications
Posts: 1263
Joined: October 15th, 2010, 10:35 am
Country: United States
Contact:

Re: GetAllReadings command fails

Post by Andrea C » October 5th, 2015, 11:45 am

For LAN based connections and the GetAllReadings methods of the IVI driver, make sure that you have an LXI based connection rather than a socket based connection.

LXI: TCPIP::192.168.1.50::inst0::INSTR

SOCKET: TCPIP::192.168.1.50::5025::SOCKET

mouhoub06020
Posts: 3
Joined: December 6th, 2017, 1:49 am
Country: France

Re: GetAllReadings command fails

Post by mouhoub06020 » December 6th, 2017, 1:55 am

i have the same issue awith the 3706A driver and i'm using the LXI to the adress ....driver.initialize is not working while the SOCKET is properly intializing the device !!

error of timout :( :(

mouhoub06020
Posts: 3
Joined: December 6th, 2017, 1:49 am
Country: France

Re: GetAllReadings command fails

Post by mouhoub06020 » December 6th, 2017, 2:33 am

finaly working i had to connect to the driver using TSB before that i connect with my own application.

Post Reply

Return to “Series 3700 Switch System/Multimeter and Plug-In Cards”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests