Tektronix Technical Forums are maintained by community involvement. Feel free to post questions or respond to questions by other members. Should you require a time-sensitive answer, please contact your local Tektronix support center here.

6430 model showing OVP message

Models 2400, 2401, 2410, 2420, 2425, 2430, 2440, 6430
Post Reply
palvaigirish
Posts: 1
Joined: April 4th, 2011, 6:14 am
Country: India

6430 model showing OVP message

Post by palvaigirish » April 4th, 2011, 6:35 am

Our keithley electrometer, model 6430 is suddenly showing OVP message when I tried to press ON/OFF switch. The blue light indicator is not switching ON. Also the remote amplifier is not being sensed. When I press the ON/OFF switch it is always showing OVP. Kindly help me at the earliest.


-------------- P Girish Kumar, Technical Officer, ECIL, Hyderabad, India, email: [email protected]

Dale C
Keithley Applications
Keithley Applications
Posts: 2849
Joined: June 10th, 2010, 6:22 am
Country: United States
Contact:

Re: 6430 model showing OVP message

Post by Dale C » April 4th, 2011, 6:43 am

Check the OVP setting.
1. Press CONFIG, let go.
2. Press V (Source), let go.
3. Select PROTECTION with right/left arrow buttons. Press ENTER.
4. What is VOLTAGE PROTECTION set to? Is it set to NONE?

If the this OK and you still have troubles, then unit needs service.
Check with your local KI service center.

Post Reply

Return to “2400 Series SourceMeter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests